Sigla companiei Aut Ads
Colaj de cinci fotografii cu diferite semnalizări

Producerea publicității exterioare și de interior pe întreg teritoriul Moldovei

Vă oferim cele mai avantajoase condiții de producere a publicității exterioare și de interior pe contul producerii proprii, proceselor automatizate.

Prețuri joase

Colaborând cu noi, dvs. nu veți plăti în plus agenților și intermediarilor.

Calitate înaltă

Folosim doar materiale calitative, iar lucrările le îndeplinesc colaboratorii cu experiență.

Termene scurte

Datorită experienței vaste, am reușit să optimizăm procesele de producere, ceea ce ne permite să ne îndeplinim rapid lucrul.

Garanții

Pentru toată producția noastră noi oferim garanție de la un an.

Ciclu complet de producere

Realizăm ciclul complet de producere, de la crearea proiectelor de design până la montare și deservirea ulterioară a construcțiilor de publicitate.

Susținere profesională

Managerii noștri experimentați vă vor ajuta să alegeți soluțiile optime pentru publicitate, luând în considerare bugetul dvs. și specificul businessului dvs.

Galeria lucrărilor noastre

Produsele

Fotografie cu litere tridimensionale

Litere volumetrice

Literele volumetrice reprezintă una din cele mai răspândite tehnologii de producere a panourilor publicitare. Acestea pot fi cu lumină sau fără. Adesea sunt folosite în combinație cu alte mijloace de publicitate, atât cu publicitatea exterioară, cât și cu cea de interior.

Fotografie lightbox

Lightbox
(cutie de lumină)

Lightbox-ul nu este mai puțin popular, însă este o tehnologie mai ieftină de producere a panourilor publicitare. Acestea pot fi atât unilaterale, cât și bilaterale. Pot fi folosite în publicitatea exterioară și de interior.

Fotografie cu un stâlp publicitar

Stele,
piloni publicitari

Construcție publicitară ce stă separat. Pot fi cu lumină și fără. De obicei, sunt folosite atunci când e nevoie de informat cumpărătorul sau vizitatorul cu privire la locul amplasării întreprinderii dvs.

Foto stand expoziție

Standuri de expoziție

Scopul principal al standurilor de expoziție reprezintă deosebirea avantajoasă a companiei dvs. de companiile concurenților în condiții de expoziție. Luând în considerare acest scop, putem să o realizăm la maximul.

Imagine cu mașini cu autocolante de marcă

Publicitate pe transport,
brandingul auto

Publicitatea pe transport (brandingul auto) contribuie la creșterea recunoașterii brandului, precum și crește încrederea față de brand în ochii clientului.

Poza cu imaginea literelor liniei de alergare L E D

LED panou,
ecrane LED

Led panou sunt folosite în acele cazuri când esteticul și individualitatea publicității trece pe planul doi, iar scopul principal îl reprezintă posibilitatea de a informa cât mai mult clienții, precum și posibilitatea de a schimba des această informație.

Imagine a unei imprimante cu cerneluri multicolore

Imprimare de format larg

Înglobează imprimarea oracalului (peliculă autoadezivă) de diferite tipuri, bannere, tăierea conturată și cu plotterul.

Fotografie Citylight cu ecran alb

Citylight

Constituie o construcție de publicitate care este instalată pe trotuare și de-a lungul părții carosabile în locurile de circulație intensă a pietonilor. Este una dintre tipurile de bază și destul de eficiente de publicitate exterioară. Informația publicitară pe citylights este situată la nivelul vederii omului, ceea ce crește calitatea contactului.

O imagine care înfățișează stâlpi de diferite forme

Ștendere

Ștenderul reprezintă o construcție mobilă (portativă) de publicitate de dimensiuni mici (până la 1,5 m2), care este instalat pe stradă în nemijlocita apropiere de companie și reprezintă un indicator.

Servicii

Măsurilor și consultația primară (gratis)

Elaborarea proiectului de design

Montarea panourilor și altor elemente publicitare

Deservirea de exploatare

Repararea panourilor

Despre noi.

Pentru noi prioritatea de bază întotdeauna a reprezentat-o prestarea serviciilor maximum calitative la cele mai avantajoase prețuri. Anume din acest considerent ne-am concentrat asupra tuturor etapelor de producere, începând cu crearea proiectelor de design până la montarea construcțiilor de publicitate și deservirea lor ulterioară. Suntem capabili să executăm comenzi de orice dificultate, începând cu tăblițe și lightbox-uri mici până la instalații mari de acoperiș și proiecte dificile care includ diferite tipuri de publicitate. Pentru producția noastră noi oferim garanție de la 1 an.